Ciepłe krewetki z sałatką Bottarga i Borlotti

Ciepłe krewetki z Bottargan i Borlotti sałatka może być tylko przystawka szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 219 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka imbiru, krewetki, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z fasoli Zolfini, pomidorów suszonych, selera i Bottargi, Bucatini Z Bułką Tartą I Bottargą, oraz Makaron z Ricottanem i Bottargą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej, aż do palenia.
Dodać imbir i krewetki i wrzucić do herbu. Gotować 6 do 7 protokół, aż złoty kolor, ale nadal bardzo miękkie i dodać białe wino. W międzyczasie umieścić borlotti w misce i dodać sok z cytryny, pozostały olej, płatki chili i radicchio. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. Ułóż na czterech talerzach.
Umieścić 3 ciepłe krewetki na każdym talerzu i posypać ogoloną bottarga.
Posypać skórką z cytryny i podawać.;