Ciepłe krewetki z sałatką Bottarga i Borlotti

Ciepłe krewetki z sałatką Bottarga i Borlotti
Ciepłe krewetki z Bottargan i Borlotti sałatka może być tylko przystawka szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 219 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka imbiru, krewetki, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z fasoli Zolfini, pomidorów suszonych, selera i Bottargi, Bucatini Z Bułką Tartą I Bottargą, oraz Makaron z Ricottanem i Bottargą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać imbir i krewetki i wrzucić do herbu. Gotować 6 do 7 protokół, aż złoty kolor, ale nadal bardzo miękkie i dodać białe wino. W międzyczasie umieścić borlotti w misce i dodać sok z cytryny, pozostały olej, płatki chili i radicchio. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. Ułóż na czterech talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
LangustynkiLangustynki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Umieścić 3 ciepłe krewetki na każdym talerzu i posypać ogoloną bottarga.
Składniki, których będziesz potrzebować
BottargaBottarga
LangustynkiLangustynki
4
Posypać skórką z cytryny i podawać.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn