Ciepłe Daktyle z miękkim serem pleśniowym i Prosciutto
Ciepłe Daktyle z miękkim serem pleśniowym i Prosciutto wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 148 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz ser śmietankowy, olej roślinny, łagodny ser, taki jak duński, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Kolacja: sałatka z ciepłym Prosciutto, figami i serem pleśniowym, Ciepłe Prosciutto-zawinięte daktyle wypełnione prażonymi migdałami, Gorg, oraz Grillowany ser z daktylami i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieść ser pleśniowy i mascarpone w misce widelcem na gładką masę. Wypełnij każdą wnękę daty zaokrągloną 1/2 łyżeczki. ser. Owinąć każdą połowę paskiem prosciutto.
Ciepły olej i 1 łyżka. woda na średniej patelni nieprzywierającej na małym ogniu.
Dodaj daty i gotować, przykryty, aż do ogrzania i zmięknie, o 3 protokół.