Ciepła sałatka z Kabocha i koziego sera z porzeczkami

Ciepła sałatka z Kabocha i koziego sera z porzeczkami
Ciepła sałatka z Kabochanu i koziego sera z porzeczkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, udekoruj: pestki dyni, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, oraz Sałatka z ciepłym kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kabocha squash pokroić w 1-calowe kostki; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek,1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, rzucając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Umieść squash na blasze do pieczenia; piecz, aż krawędzie będą lekko rumiane i miękkie (15 minut). Podgrzej brojlery. Każdy kawałek bagietki przykryć 1/4 koziego sera. Broil aż rumiane i miękkie (2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
BagietkaBagietka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Umieść squash, sałata frise, posiekany szczypiorek, porzeczki, ocet z czerwonego wina, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w misce; wrzucić. Podzielić na 4 talerze; top z tostami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
PorzeczkiPorzeczki
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Udekorować każdą z 1 łyżeczką prażonych pestek dyni; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn