Ciepła sałatka Farro z duszoną rzodkiewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej sałatki Farro z duszoną rzodkiewką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, farro, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Sałatka Farro z fasolką szparagową, rzodkiewką i fetą, Ciepła sałatka z zielonej fasoli i Farro, oraz Ciepła sałatka z fasoli Farro i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać farro i gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 25 protokół.
Odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą. Dobrze wstrząsnąć; przenieść do dużej miski.
Tymczasem na patelni nonstick rozgrzać olej.
Dodaj pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz i naciskając, aby spłaszczyć, aż chrupiące, 6 protokół; przenieść na talerz, pozostawiając tłuszcz na patelni.
Dodaj rzodkiewki, ocet i miód na patelni, doprawić solą i pieprzem i dusić na małym ogniu, aż rzodkiewki są chrupiące-przetargu i szkliwione, 10 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Zeskrobać rzodkiewki i dressing do farro.
Dodaj serduszka selera, liście selera i kozi ser. Pancetta kruszyć do miski i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem i podawać.