Cienkie paluszki chlebowe z solą i pieprzem

Cienkie paluszki chlebowe z solą i pieprzem
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Cienkie paluszki chlebowe z solą i pieprzem mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz grubą paprykę, jajko, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Skręcone koper włoski i gruboziarniste solne paluszki chlebowe, Paluszki Chlebowe Z Czarnego Pieprzu, oraz Paluszki Chlebowe Z Czarnego Pieprzu.

Instrukcje

1
W misce miksera stojącego lub dużej miski do mieszania rozpuść drożdże w 1 szklance ciepłej wody (110), około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Dodać sól kuchenną, oliwę z oliwek i 1 1/2 szklanki mąki. Ubijaj przy średniej prędkości za pomocą wiosła lub drewnianej łyżki, aż ciasto będzie rozciągliwe, od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Wymieszać w wystarczającej ilości dodatkowej mąki, aby miękkie ciasto, trochę więcej niż 1 szklanka. Wyrabiać za pomocą haka do ciasta lub ręcznie na mące, dodając mąkę w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu, aż ciasto będzie gładkie, sprężyste i nie będzie się kleić, od 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
4
Posypać 10-in.- kwadratową powierzchnię roboczą z 1/4 szklanki mąki i obrócić ciasto na nią. Pat ciasto do nawet 6-in. kwadrat. Luźno przykryć ręcznikiem i odstawić, aż puffy, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Linia 2 obramowane blachy do pieczenia (każdy 12 przez 17 w.) z pergaminem. Ostrym nożem pokrój ciasto pionowo na 4 paski. Pracując z 1 ćwiartką na raz, pokrój pionowo ponownie na 8 kawałków, posypując nożem mąkę, jeśli ciasto się klei. Podnieś 1 kawałek i rozciągnij go na długość patelni, a następnie Ustaw na patelni. Powtórz z pozostałymi kawałkami, układając je nieco od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
7
Delikatnie posmaruj paluszki chlebowe jajkiem do obtarcia, następnie posyp selerem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Piec paluszki chlebowe na złoty i chrupiące w najgrubszych częściach, 45 do 50 minut; w połowie, delikatnie oddzielić wszystkie przyklejone paluszki chlebowe, i zmienić pozycje patelni, jeśli używasz 1 piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn