Cienka warstwa biszkoptu do sernika Juniora

Cienka warstwa biszkoptu do sernika Juniora
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj cienką warstwę biszkoptu na sernik Juniora. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 154 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, vanillan ekstrakt, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto biszkoptowe z hizopem i różą, Cienki Miętowy Sernik Ciasto Brownie, oraz Sernik w stylu Juniora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Obficie posmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Do średniej miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W dużej misce ubij żółtka mikserem elektrycznym na wysokości przez 3 minuty. Następnie, gdy mikser nadal działa, stopniowo dodawaj 1/3 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż w misce utworzą się grube jasnożółte wstążki, około 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ubić w ekstraktach z wanilii i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CytrynaCytryna
6
Przesiać mieszaninę mąki na ciasto, i mieszać go ręcznie, aż nie pojawi się więcej białych drobinek. Następnie zmiksuj masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
W czystej misce, używając czystych suchych ubijaczy, ubić białka i śmietanę z kamienia nazębnego razem na wysokiej pianie. Mniej niż łyżka na raz, dodaj pozostałe 2 łyżki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Wymieszaj około 1/3 szklanki białek do ciasta, a następnie delikatnie złóż pozostałe białka (nie martw się, jeśli pozostało kilka białych plamek).
9
Delikatnie łyżką ciasto do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec ciasto tylko do momentu, gdy środek sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte, tylko około 10 minut (oglądać uważnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku drucianym, podczas gdy nadal robisz nadzienie sernikowe. Nie wyjmuj ciasta z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie SernikoweNadzienie Sernikowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn