Cienka warstwa biszkoptu do sernika Juniora
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj cienką warstwę biszkoptu na sernik Juniora. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 154 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, vanillan ekstrakt, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto biszkoptowe z hizopem i różą, Cienki Miętowy Sernik Ciasto Brownie, oraz Sernik w stylu Juniora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Obficie posmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Do średniej miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W dużej misce ubij żółtka mikserem elektrycznym na wysokości przez 3 minuty. Następnie, gdy mikser nadal działa, stopniowo dodawaj 1/3 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż w misce utworzą się grube jasnożółte wstążki, około 5 minut dłużej.
Ubić w ekstraktach z wanilii i cytryny.
Przesiać mieszaninę mąki na ciasto, i mieszać go ręcznie, aż nie pojawi się więcej białych drobinek. Następnie zmiksuj masło.
W czystej misce, używając czystych suchych ubijaczy, ubić białka i śmietanę z kamienia nazębnego razem na wysokiej pianie. Mniej niż łyżka na raz, dodaj pozostałe 2 łyżki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Wymieszaj około 1/3 szklanki białek do ciasta, a następnie delikatnie złóż pozostałe białka (nie martw się, jeśli pozostało kilka białych plamek).
Delikatnie łyżką ciasto do patelni.
Piec ciasto tylko do momentu, gdy środek sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte, tylko około 10 minut (oglądać uważnie).
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku drucianym, podczas gdy nadal robisz nadzienie sernikowe. Nie wyjmuj ciasta z patelni.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;