Ciemna Czekolada Stout Cream Pie

Ciemna Czekolada Stout Cream Pie
Ciemna czekolada Stout Cream Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietanę do bicia, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wysokie, ciemne i mocne ciasto czekoladowe, Ciasteczka Czarno-Białe: Serek Kremowy Czekolada Chip & Ciemna Czekolada Ciemnobrązowy Cukier, oraz Chocolate Stout Ice Cream Sandwich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
3
Tymczasem, w 2-quart rondel, gotować mleko, piwo i budyń wymieszać na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
PiwoPiwo
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z czekoladą, aż się roztopi i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
5
Wlać do średniej miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Łyżką i równomiernie rozprowadzić masę budyniową na skorupę. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Tuż przed podaniem, w schłodzonej średniej misce, ubić składniki polewające mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozłóż na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
W razie potrzeby udekoruj wiórkami czekoladowymi. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn