Cielęcina z sosem jajecznym: Vitello Brodettato
Cielęcina z sosem jajecznym: Vitello Brodettato może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 579 kalorii, 60g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać scallion, żółtka, smalec, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Spezzatino di vitello con piselli (gulasz cielęcy z groszkiem).
Instrukcje
W holenderskim piecu podgrzej smalec na dużym ogniu.
Dodać prosciutto i scallion i gotować na średnim ogniu do brązowego.
Dodać cielęcinę i lekko brązowy. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, następnie dodać wino i pozostawić do całkowitego odparowania. W małym garnku zagotuj wodę. Mięso odkurzyć mąką, następnie dodać 1 szklankę wrzącej wody do garnka i przykryć. Gotować na średnim ogniu, aż mięso będzie przetargu widłowego, o 45 protokół. W małej misce, połączyć startego Parmigiano, czosnek, pietruszka, żółtka i sok z cytryny i ubijać do połączenia. Gdy mięso będzie miękkie, dodać do garnka i pozostawić do zgęstnienia lekko przed podaniem.