Cielęcina z sosem jajecznym: Vitello Brodettato

Cielęcina z sosem jajecznym: Vitello Brodettato
Cielęcina z sosem jajecznym: Vitello Brodettato może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 579 kalorii, 60g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać scallion, żółtka, smalec, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Spezzatino di vitello con piselli (gulasz cielęcy z groszkiem).

Instrukcje

1
W holenderskim piecu podgrzej smalec na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać prosciutto i scallion i gotować na średnim ogniu do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3
Dodać cielęcinę i lekko brązowy. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, następnie dodać wino i pozostawić do całkowitego odparowania. W małym garnku zagotuj wodę. Mięso odkurzyć mąką, następnie dodać 1 szklankę wrzącej wody do garnka i przykryć. Gotować na średnim ogniu, aż mięso będzie przetargu widłowego, o 45 protokół. W małej misce, połączyć startego Parmigiano, czosnek, pietruszka, żółtka i sok z cytryny i ubijać do połączenia. Gdy mięso będzie miękkie, dodać do garnka i pozostawić do zgęstnienia lekko przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn