Cielęcina Scaloppine Z Jajkiem I Parmezanem

Cielęcina Scaloppine Z Jajkiem I Parmezanem
Cielęcina Scaloppine z jajkiem i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Mieszanka oleju roślinnego, mąki, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cielęcina Scaloppine z winogronami i grzybami, Cielęcina z marynowanymi grzybami (Scaloppine Beneventana), oraz Cielęcina Scaloppine z pieczarkowym sosem Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubijać jajka przez 1 minutę, aż będzie jasno. Mieszać w anchois, Parmigiano, pietruszka, i 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SardeleSardele
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Ułożyć rukolę na dnie czterech płytkich naczyń i wymieszać z oliwą z oliwek i odrobiną czarnego pieprzu. Aby ugotować cielęcinę, ustaw dwie duże patelnie na dużym ogniu i dodaj olej roślinny. Przełóż scaloppine w mące, aż równomiernie pokryte, a następnie zanurzyć w mieszaninie jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
3
Umieścić dwa scaloppine w każdej z patelni i gotować przez 1 minutę. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż złoty Na spodzie, o 2 minuty dłużej. Obróć i gotuj z drugiej strony przez 2 do 3 minut.
4
Dodać połowę masła do każdej patelni. Kiedy się stopi, wlać połowę octu do każdego, przechylając Patelnie, aby połączyć soki. Wyciągnij scaloppine i połóż je na rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Cielęcinę skropić sokami z maślanki i podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Foto: Jason Lowe
7
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn