Cielęcina Scallopini w słodkim sosie z czerwonej papryki

Cielęcina Scallopini w słodkim sosie z czerwonej papryki
Cielęcina Scallopini w słodkim sosie z czerwonej papryki trwa 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,39 USD za porcję. Ten sos ma 297 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pomidory z puszki, cebulę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Najlepsze Cielęcina Scallopini, Cielęcina Scallopini, oraz Przegrzebki cielęce z Sary.

Instrukcje

1
W razie potrzeby Funt kotletów cielęcych kilka razy młotkiem do mięsa, aby zmiękczyć. Ubij jajko z mlekiem w płytkiej misce. Wymieszaj bułkę tartą, pietruszkę, czosnek w proszku, sól i czarny pieprz w osobnej misce, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podgrzej 2 łyżki oleju roślinnego lub tyle, aby przykryć dno patelni na średnim ogniu. Zanurz każdy kotlet w mieszance jajecznej, a następnie w mieszance miękiszu, aby pokryć. Smażyć kotlety na gorącym oleju, aż się zrumienią, około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedź kotlety na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Podgrzej jeszcze 2 łyżki oleju roślinnego na tej samej patelni; gotuj i mieszaj czerwoną paprykę i cebulę w gorącym oleju do miękkości, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Duszone pomidory wlać do warzyw i wymieszać z wodą i cukrem, rozpuszczając cukier w sosie. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
6
Zmniejsz ciepło do niskiego.
7
Do sosu włożyć kotlety cielęce, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cielęcina będzie bardzo miękka, jeszcze około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawSos
Magazyn