Cielęcina Marsala
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cielęciny Marsalan. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz consommé wołowiny, pietruszka, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina Marsala, Cielęcina Marsala, oraz Cielęcina Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cielęcina w 3 łyżkach mąki.
Połączyć 1 łyżka mąki i consomm, mieszając trzepaczką; odstawić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cielęcinę, gotować 1 1/2 minuty. Obrócić cielęcinę; gotować 1 minutę.
Wyjąć cielęcinę z patelni.
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj mieszaninę consomm, grzyby i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 3 minuty lub aż gruby. Na patelnię włożyć cielęcinę; posypać natką pietruszki.