Cielęcina gotowana balsamicznie z sosem pieczonym czosnkiem

Cielęcina gotowana balsamicznie z sosem pieczonym czosnkiem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, rosół z kurczaka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kurczak pieczony w sosie czosnkowo-balsamicznym, Sos czosnkowo-balsamiczny do steków, oraz Pieczony kurczak z Polentanem i figami balsamicznymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz wszystkie składniki z wyjątkiem cielęciny. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cielęcinę do garnka i dusić na średnim ogniu przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia, w cieczy, do temperatury pokojowej.
4
Mięso pokroić w 16 cienkich Medalionów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Podawać z pieczonym sosem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Natrzeć oliwę z oliwek na patelnię z prześcieradłami i ułożyć czosnek na wierzchu. Czosnek pieczemy w piekarniku, aż będzie bardzo miękki, przez około 45 minut, przykrywając folią, jeśli zacznie się palić. Wyciśnij goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Zmiksować czosnek, śmietanę i tymianek pozostawić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
W małym rondlu zagotuj wywar z kurczaka. Zmiksować z czosnkiem. Tuż przed podaniem rozgrzać mieszaninę, zdjąć z ognia i ubić na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn