Cielęcina faszerowana kaparami z sosem pomidorowo-szpinakowym

Cielęcina faszerowana kaparami z sosem pomidorowo-szpinakowym
Cielęcina faszerowana kaparami z sosem pomidorowo-szpinakowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 263 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek, masło, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kotlety Cielęce Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Grillowane kotlety cielęce i Radicchio z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Ziemniaki faszerowane szpinakiem i ricottą z sosem pomidorowym.

Instrukcje

1
W małej misce połącz kapary, pietruszkę, bułkę tartą, pastę anchois i 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Cielęcinę położyć na powierzchni roboczej i posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu na mięso. Część farszu umieścić na dnie każdego kawałka cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Zwinąć cielęcinę luźno, zamykając farsz, a każdy kawałek zabezpieczyć wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
4
Na dużej głębokiej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju i masła na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać roladki cielęciny na patelni i brązowy, w partiach, jeśli to konieczne, na około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Usunąć
7
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
8
Dodaj wino do patelni i gotować, mieszając, aby usunąć wszelkie brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni. Wymieszać pomidory, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przynieś na wolnym ogniu. Cielęcina z powrotem na patelnię. Przykryć i nadal gotować, obracając rolki raz, do miękkości, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć cielęcinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodaj szpinak do sosu i dusić, aż szpinak zwiędnie i sos zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Wyjmij wykałaczki z roladek cielęcych i podawaj roladki z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
12
Wino rekomendacja: Dolcetto d ' Alba może smakować zbyt cierpki, gdy pić na własną rękę, ale będzie świecić, gdy zrównoważone przez sos pomidorowy, taki jak ten tutaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn