Cielęcina Farsu Magru

Cielęcina Farsu Magru
Cielęcina Farsu Magru jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, jajka, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol, Saltimbocca Cielęca, oraz Bulion Cielęcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. miej rzeźnika usunąć kość z piersi cielęcej i motyla otwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W 12-do 14-calowej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż do palenia i dodać buraki. Gotować, aż zwiędną, ale nie w pełni gotowane, o 1 minutę, i zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać starty ser, suszone pomidory i jajka, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść na wewnętrznej stronie kieszeni cielęcej i zwiń cielęcinę jak galaretkę. Zawiązać sznurkiem rzeźniczym i doprawić solą i pieprzem. W gotowym do pieczenia grubym dnie zapiekanki, podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Dodać piersi cielęcej i brązowy ze wszystkich stron, obracając często, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
Odcedzić olej z patelni, dodać białe wino i sos pomidorowy i zagotować. Przykryć patelnię pokrywką lub folią i wstawić do piekarnika. Gotować 1-1 / 2 godziny lub do przetargu widelec.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wyjąć i odstawić na 10 minut. Rzeźbić i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn