Cielęcina w stylu Triestu, z czerwoną kapustą: Scaloppine alla Triestina e Cavolo Rosso alla

Cielęcina w stylu Triestu, z czerwoną kapustą: Scaloppine alla Triestina e Cavolo Rosso alla
Cielęcina w stylu Triestu, z czerwoną kapustą: Scaloppine alla Triestinan e Cavolo Rosso alla wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Za $4.14 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 42g tłuszczu i w sumie 715 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cebulę, jajko, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone jabłka, możesz podążać za tym daniem głównym z Jabłka Karmelowe jako deser. Z łyżką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Kotlety cielęce z szałwią, po Rzymsku Saltimboccan alla Romana, Kieszenie cielęce w stylu Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana, oraz Jota triestina (zupa Fasolowo-kiszona z Triestu).

Instrukcje

1
Dopraw plastry cielęciny solą i pieprzem i pogłębiaj najpierw mąkę, następnie jajko, a następnie bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Na dużej patelni rozgrzej oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść plastry cielęciny na patelni i gotuj przez 3 minuty z pierwszej strony. W międzyczasie nadziewaj każdą oliwkę kilkoma kaparami, owiń anchois wokół każdej oliwki i odstaw na bok. Odwróć kawałki cielęciny i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj wino do patelni i wstrząśnij, aby odlać patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj masło i potrząśnij patelnią, aby zemulgować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść owiniętą oliwkę na każdym kawałku mięsa, a także jeden plasterek cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Podawać z czerwoną kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
8
Na dużej patelni rozgrzej oliwę na dużym ogniu i dodaj cebulę i plamkę. Gotuj do miękkości i zrumienienia, około pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
SpeckSpeck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj kapustę, Wino i ocet, dopraw solą i pieprzem i gotuj na średnim ogniu przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj pokrojone jabłka i gotuj przez dodatkowe 20 minut, a następnie podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn