Ciecierzyca Raita

Ciecierzyca Raita
Ciecierzyca Raita może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 191 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, płatki pieprzu, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to palak raitan lub easy szpinak raita / raita s, cebula raita, jak zrobić cebulę raita | pyaaz ka raita, oraz burhani raita, jak zrobić burhani raita / boorani raita.

Instrukcje

1
Połączyć jogurt, ciecierzyca, ogórek, cebula, cukier, kminek, i musztarda w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
OgórekOgórek
MusztardaMusztarda
JogurtJogurt
KminekKminek
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać płatki czerwonej papryki, sól i pieprz do smaku i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PieprzPieprz
SólSól
3
artykuł var
4
Typ_27_data = {};
5
artykuł
6
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia23
Magazyn