Ciecierzyca, czerwona papryka i bazylia Sauté
Ciecierzyca, czerwona papryka i bazylia Sauté może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 413 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paski papryki, bazylii, nasion kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i kminek; smażyć 10 minut lub aż cebula jest lekko rumiane.
Dodaj paprykę i wodę; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Dodać zieloną cebulę, sól, i fasola; przykryć i gotować przez 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bazylią.
Posypać bułką tartą i podawać na ryżu.