Cider-gotowane krewetki z salsą jabłkową Jezebel

Przepis Cider-gotowane krewetki z Jezebel Jabłko Salsan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 31g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cydr, kostki lodu, sól kuchenną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsa Jabłkowa Jezebel, Sałatka z krewetek gotowana z sosem jabłkowym, oraz Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru.
Instrukcje
Krewetki Devein. Doprowadzić cydr i sól do wrzenia w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj krewetki; usuń z ciepła. Przykryć i odstawić 5 minut lub aż krewetki skręcić różowy. Wymieszać z lodem; odstawić 5 minut.
Usuń krewetki; chill 1 do 24 godzin.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Scarpetta Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.