Ciasto żurawinowo-migdałowe z malinowym Coulis

Ciasto żurawinowo-migdałowe z malinowym Coulis
Ciasto żurawinowo-migdałowe z malinowym Coulis może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, migdały, chambord i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto cytrynowo-Budyniowe z malinowym Coulis, Ciasto migdałowe z Coulis jagodowym, oraz Ciasto czekoladowe bez mąki z makaronową skórką z orzechów pekan z malinowym Coulis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło i mąka 9-na-2-calowy Okrągły patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
3
Rozłóż migdały na małej blasze do pieczenia i tosty przez około 4 protokół, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Przenieść na powierzchnię roboczą i ostudzić. Zmiażdżyć migdały z wałkiem do ciasta, aż bardzo dobrze, ale z kilku większych kawałków pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Przełożyć do miski i dodać 2 szklanki cukru cukierniczego, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W dużej misce ubij białka, aż utworzą się jędrne szczyty. Składaj suche składniki, garść na raz, aż nie pozostaną smugi mąki. W dużej szklanej miarce połącz masło, Chambord, ekstrakt migdałowy i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
ChambordChambord
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wlać około jednej czwartej mieszaniny masła po stronie miski i delikatnie złożyć do ciasta, aż do wymieszania. Złóż pozostałą mieszaninę masła w 3 partiach, wlewając każdą po stronie miski. Zagnieść żurawinę i rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Piec ciasto przez około 35 minut, lub do złotego koloru, a górna część sprężyny z powrotem, gdy lekko naciśnięty. Pozostałą 1 łyżkę cukru cukierniczego przesiać na ciasto i piec przez 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Niech ciasto ostygnie na patelni przez 10 minut. Odwróć ciasto na stojaku z drutu, a następnie obróć je w prawo na talerzu i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
W robocie kuchennym lub blenderze maliny przecier z granulowanym cukrem i sokiem z cytryny. Przecedzić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Ciasto pokroić w kliny i podawać z sosem malinowym i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn