Ciasto żurawinowo-jabłkowo-rodzynkowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, jajko, złote smaczne jabłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dopasuj 1 piecrust do 9-calowej płytki zgodnie ze wskazówkami opakowania; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2
W dużej misce wymieszać 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i cynamonu; dodać jabłko i kolejne 3 składniki, dobrze podrzucając. Łyżka do przygotowanego kawałka; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cynamon
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek