Christmas Pie może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka , 67 g tłuszczu i łącznie 1227 kalorii . Za 2,95 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny na Boże Narodzenie . Jeśli masz pod ręką wodę, kokos, mąkę i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies i A Christmas With Peking Duck .
Instrukcje
1
Wlej zimną wodę do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Żelatynę zalać wodą i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
3
W średnim rondlu wymieszaj 1/2 szklanki cukru, mąki i mleka. Gotuj na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, stale mieszając. Gotuj i mieszaj przez 5 minut. Lekko ostudź. Wymieszaj z mieszanką żelatyny i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
W dużej szklanej lub metalowej misce ubij białka, aż będą piankowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Dodaj krem z kamienia winnego. Kontynuuj ubijanie, stopniowo dodając 1/2 szklanki cukru, aż do uzyskania sztywnych szczytów. Wymieszaj z ubitą pianą, kokosem i ekstraktem migdałowym.