Ciasto śniadaniowe do góry nogami

Ciasto śniadaniowe do góry nogami
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj Odwrócone Ciasto Śniadaniowe. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,64 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii , 7 g białka i 15 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup jagody, jajka, wiśnie maraschino i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 37% wyniku , co nie jest wynikiem super. Wypróbuj 3-warstwowe ciasto śniadaniowe z jabłkami i orzechami do góry nogami , jabłkowe ciasto do góry nogami bez jajek | Odwrócone ciasto z jabłkami i Odwrócona meksykańska zapiekanka śniadaniowa z brązową skórką haszową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Opłucz i odsącz jagody z mieszanki muffinowej; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Jagody, OpcjonalnieŚwieże Jagody, Opcjonalnie
1 Puszka (8 Uncji) Plasterków Ananasa1 Puszka (8 Uncji) Plasterków Ananasa
2
Umieść mieszankę na muffiny i drożdże w dużej misce; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (8 Uncji) Plasterków Ananasa1 Puszka (8 Uncji) Plasterków Ananasa
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedź ananasa, zachowując sok w miarce. Odłóż ananasa na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Dodaj tyle wody do soku, aby zmierzyć 2/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Wlać do rondla; podgrzać do 120°-130°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj do mieszanki na muffiny; mieszaj tylko do zwilżenia. Wbij jajko. Przykryj i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (8 Uncji) Plasterków Ananasa1 Puszka (8 Uncji) Plasterków Ananasa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Połącz brązowy cukier i masło; wlać do natłuszczonej formy 9-calowej. okrągła forma do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Przekrój każdy plasterek ananasa na pół; ułożyć na mieszaninie brązowego cukru. Włóż wiśnie do ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
9
Połowę ciasta wyłóż na ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
10
Posyp zarezerwowanymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
11
Posmarować pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Piec w temperaturze 350°C przez 40-45 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w ciasto będzie sucha. Natychmiast przełóż na talerz do serwowania. Całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
W razie potrzeby udekoruj świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn