Szpinak, Por i ciasto serowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera feta, grecki jogurt, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Quiche Z Kozim Serem, Porem I Szpinakiem, Tarta ze szpinakiem, porem i kozim serem, oraz Frittata Por I Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę i szczyptę soli. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sól
3
Dodać por, doprawić solą i pieprzem i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą bardzo miękkie i półprzezroczyste, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pieprz
Por
Sól
4
Przenieść do miski i ustawić w łaźni lodowej do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Obficie pokryj 8-calową okrągłą, nieprzywierającą patelnię wiosenną masłem i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
7
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połączyć jogurt, feta, mieszanka cebuli i pora, szpinak, i koperek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Jogurt
Cebula
Koper
Ser Feta
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać jajka i wymieszać do połączenia. Używając gumowej szpatułki, delikatnie wymieszaj mieszankę mąki i doprawij większą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
10
Wlać do przygotowanej patelni, delikatnie dotykając boków, aby wyrównać górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Piec przez 30 minut. Zwiększyć ciepło do 218° i piec do złotego koloru i ustawić w centrum, o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Przełożyć do drucianego stojaka i schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem.