Ciasto ze szpinakiem, porem i serem

Ciasto ze szpinakiem, porem i serem
Szpinak, Por i ciasto serowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera feta, grecki jogurt, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Quiche Z Kozim Serem, Porem I Szpinakiem, Tarta ze szpinakiem, porem i kozim serem, oraz Frittata Por I Szpinak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i szczyptę soli. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
3
Dodać por, doprawić solą i pieprzem i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą bardzo miękkie i półprzezroczyste, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
PorPor
SólSól
4
Przenieść do miski i ustawić w łaźni lodowej do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Obficie pokryj 8-calową okrągłą, nieprzywierającą patelnię wiosenną masłem i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
7
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połączyć jogurt, feta, mieszanka cebuli i pora, szpinak, i koperek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
JogurtJogurt
CebulaCebula
KoperKoper
Ser FetaSer Feta
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać jajka i wymieszać do połączenia. Używając gumowej szpatułki, delikatnie wymieszaj mieszankę mąki i doprawij większą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
10
Wlać do przygotowanej patelni, delikatnie dotykając boków, aby wyrównać górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec przez 30 minut. Zwiększyć ciepło do 218° i piec do złotego koloru i ustawić w centrum, o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Przełożyć do drucianego stojaka i schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
13
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn