Ciasto z wołowiną i Spaghetti
Ciasto z wołowiną i Spaghetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz serek, śmietanę, spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Spaghetti Zapiekanka Wołowa, Włoska wołowina ze Spaghetti, oraz Szpinakowo-Wołowe Ciasto Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na patelni na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny.
Odcedzić i pokruszyć. Umieść pokruszoną wołowinę na patelni. Wymieszać z solą, pieprzem, czosnkiem w proszku, papryką i sosem do makaronu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
W małej misce połączyć śmietanę, zieloną cebulę i serek i odstawić. Płaszcz 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu i dodać gotowane spaghetti.
Rozłóż na niej masę z serem śmietankowym, dodaj mieszankę mięsną i posyp serem Cheddar.
Przykryć i piec przez 25 minut. Odkryć i piec przez 5 Więcej minut, aż ser jest bąbelkowy.