Ciasto z wołowiną i pieprzem
Ciasto z wołowiną i pieprzem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Jeśli masz pod ręką grzyby, paprykę, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Ciasto z wołowiną i pieprzem, oraz Wołowina Z Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść paprykę, w tym płyn, w robocie kuchennym; pulsuj, aż papryka zostanie pocięta na małe kawałki.
Dodaj paprykę, grzyby i ser do mieszanki mięsa. Łyżka do dolnej skorupy. Przykryć wierzchnią skórką i uszczelnić krawędzie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), aż skorupa będzie brązowa, a ciasto podgrzewa się.