Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem
Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową rozmarynu wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 333 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka rozmarynu, proszku do pieczenia, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, oraz Korzeniowy placek warzywny ze szczypiorkiem biszkoptowym.
Instrukcje
1
Przynieś 6 szklanek wody i bouillonbase zagotować w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodajemy papugi i kolejne 5 składników. Gotować na wolnym ogniu, dopóki składniki są miękkie, około 7 minut.
3
Odcedzić; rezerwy warzyw i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać cebulę; podsmażyć do początku, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Wymieszać w czosnku androsemary; wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodać mąkę; wymieszać 1minute. Stopniowo ubijaj w zarezerwowanym bulionie, następnie śmietanie i Sherry. Gotować, aż sos jestgryz i zredukowane do 4 filiżanek, ubijanie często, o 8 protokół.
Wymieszaj pierwsze 4 składniki wdużej misce, aby zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać masło. Używając końcówek, natrzyj na maśle, aż zmiksuje grubą potrawę. Stopniowo dodawać 1 1 / 3cups maślanki, podrzucając widelcem aż do równomiernego nawilżenia i dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, jeśli są suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Upuść ciasto biszkoptowe na gorącym nadzieniuprzebierając łyżki stołowe; posypać łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
4
Piec odkryte, aż tester włożonyw środku herbatników wychodzi czysty, o 45 protokół. Chłodne 15 minut.