Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 454 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka importowanego sherry, wody, borowików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Bon Appetit ma 25 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, Korzeniowy placek warzywny ze szczypiorkiem biszkoptowym, oraz Jarzynowa patelnia Pie Pot z polewą biszkoptową Cheddar.
Instrukcje
1
Przynieś 6 szklanek wody i bazy bulionowej, aby zagotować w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać marchewkę i kolejne 5 składników. Dusić, aż warzywa będą miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
3
Odcedzić; rezerwy warzyw i bulionu. Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Masło
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodaj cebulę; smażyć, aż zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Wymieszać z czosnkiem i rozmarynem; wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
6
Dodać mąkę; wymieszać 1 minutę. Stopniowo ubijaj w zarezerwowanym bulionie, następnie śmietanie i Sherry. Gotować, aż sos będzie gęsty i zredukowany do 4 filiżanek, ubijanie często, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Bulion
Krem
Mąka Uniwersalna
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Wymieszać w zarezerwowanych warzyw i pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Pietruszka-nać
8
Przelać nadzienie na maślane naczynie do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Przykryć folią; schłodzić.Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
9
Piec nadzienie, pokryte, aż bulgotanie, o 50 protokół. W międzyczasie przygotuj ciastka. Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Dodać masło. Opuszkami palców wcierać masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Stopniowo dodawać 1 1/3 szklanki maślanki, podrzucając widelcem, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone i dodając więcej maślanki przez łyżki stołowe, jeśli suche. Upuść ciasto biszkoptowe na gorącym nadzieniu, usypując łyżki stołowe; posyp pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Maślanka
Masło
Pieprz
Ciasto
Sucha Przyprawa Rub
11
Piec bez przykrycia, aż tester włożony do środka ciastek wyjdzie czysty, około 45 minut. Chłodne 15 minut.