Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol

Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 542 kalorie, 40g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jajka na twardo, żelatyna, filet cielęcy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić gorącą pastę z wodą, umieść wodę na ogniu, dodaj smalec i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
SmalecSmalec
2
Przesianą mąkę wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodaj wodę i smalec do mąki i mieszaj, aż pasta odejdzie od krawędzi miski. Pracuj szybko, gdy pasta jest jeszcze gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieścić na desce i ugniatać, aż będzie gładka.
5
Mięso zalać wodą, dodać natkę pietruszki i zmiksowane zioła. Gotować 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Usuń mięso z wywaru i zmniejsz wywar do 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodaj żelatynę i sherry do wywaru i pozostaw do ostygnięcia. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Rozwałkuj ciasto do grubości około 3/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Pocięte na kształty, aby pasowały do boków, podstawy i końców prostokątnej puszki. Pozwól na skurcz o długości i szerokości 1/2 cala. Boki linii cyny najpierw, a następnie upuść kawałek cięty, aby dopasować podstawę i docisnąć krawędzie razem. Upewnij się, że boki są wystarczająco długie, aby po prostu przejść przez krawędź cyny. Wypełnij ciasto, umieszczając na dnie zgrabną warstwę mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Całe jajka ułożyć na środku pleśni i przykryć resztą mięsa. Przykryć ciastem pokrojonym w celu dopasowania do góry i zagniatać razem za pomocą tylnej części łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Umyć jajkiem i zrobić trzy otwory parowe w cieście. Gotować przez 1 godzinę i 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
12
Wyjąć ciasto i jeszcze gorące umieścić lejek w otworach i wypełnić kolbą-upewniając się, że kolba jest równomiernie rozłożona. Pozwól zapasowi na rozliczenie i doładowanie kilka razy. Przechowywać w lodówce. Towarzyszyć zieloną sałatką i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn