Ciasto Z Sokiem Pomarańczowym
Ciasto z sokiem pomarańczowym wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, cukier, błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Ciasto Z Sokiem Pomarańczowym, Ciasto Z Sokiem Pomarańczowym ... , oraz Bezglutenowe ciasto migdałowo-pomarańczowe z sokiem z granatu POM.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dużą patelnię.
Wymieszać ciasto mix, pudding mix, woda, olej, i jajka razem.
Wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Wlać ciasto do patelni bundt.
Piec przez 30 minut, lub aż nóż włożony do ciasta wyjdzie czysty.
Połączyć masło lub margarynę, cukier i sok pomarańczowy w rondlu. Gotować tę mieszaninę przez około 2 minuty. Jeszcze ciepłe, wbić otwory w górnej części ciasta z widelcem.
Wlać mieszaninę soku pomarańczowego na ciasto. Gdy ciasto jest nasycone, umieść je na talerzu, a następnie pokryj cukrem cukierniczym.