Cherry Cheese Pie to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 181 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką nadzienie wiśniowe, skondensowane mleko eagle brand®, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Ciasto Wiśniowe, oraz Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, beat twarogu, aż puszyste. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku EAGLE BRAND® do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z sokiem z cytryny i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do skorupy; schłodzić 4 godziny lub do zestawu. Przed podaniem wymieszać z żądaną ilością nadzienia z ciasta wiśniowego. Resztki przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta Wiśniowego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego