Ciasto z serem chili z indyka ze skórką z mąki kukurydzianej

Ciasto z serem Chili z indykiem ze skórką z mąki kukurydzianej może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 5 godzin i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Z Serem Chili Z Indyka Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej, Pieczone Chili ze skórką z mąki kukurydzianej, oraz Chili wołowe ze skórką z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mgiełka slow-cooker wstawić sprayem do gotowania. Ciepłe 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmięknie, 2 do 3 protokół.
Dodać czosnek i chili w proszku i smażyć, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać z indykiem, dobrze wymieszać i rozbić duże kępki mięsa. Wymieszać z pomidorami i bulionem.
Dodać fasolę, doprowadzić do wrzenia i wlać do wolnej kuchenki.
W dużej misce połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól.
Dobrze wymieszać, następnie wymieszać z jajkiem, mlekiem, 1/4 szklanki oleju roślinnego i serem.
Wlać ciasto na chili w wolnej kuchence i delikatnie rozprowadzić na przykryciu. Przykryć powolną kuchenkę i gotować na niskim, aż chili jest gorące i skorupa jest lekko rumiane i gotowane przez, o 5 godzin.