Ciasto z rabarbarem i szarlotką

Ciasto z rabarbarem i szarlotką
Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cynamon, złoty brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Ciasto Rabarbarowe Z Okruchami, oraz Super Crumb Malinowy Migdałowy Tort Crumb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier i sól wymieszać w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać kawałki twarogu i proces, aż tekstura jest gruba i lekko grudkowaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3
Dodać kawałki zamrożonego masła i pulsować, aż zgęstnieje z grudkami wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Zdjąć górną część robota kuchennego i posypać 2 łyżki śmietany. Puls do wymieszania. Sięgnij i uszczypnij ciasto. Jeśli nie połączy się, Dodaj trzecią łyżkę śmietany. W tym momencie powinno wyglądać dość krucho, ale ciasto powinno trzymać się razem po ściśnięciu. Opróżnij kruchą mieszaninę na czystą powierzchnię i delikatnie uformuj ją w dysk. Chill przez 2 godziny na relaks glutenu w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Wyjąć z lodówki, odstawić na 15 minut, zwinąć w 12-calowe koło i zmieścić się w standardowym 9-calowym talerzu Deep dish pie. Powrót ciasto wyłożone naczynie do lodówki i schłodzić podczas przygotowywania nadzienia.Topping: przygotuj to zaraz po dokonaniu skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Wymieszać pierwsze 5 składników w misce robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieść rabarbar w dużej misce (tutaj znajduje się 8 filiżanek miarki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj cukier, mąkę z tapioki i skórkę i delikatnie wymieszaj, aby pokryć rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Przelać nadzienie do schłodzonej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Rozłóż równomiernie z lekkim kopcem w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Posypać / pokruszyć polewę streusel równomiernie na ciasto, aby całkowicie przykryć. Naciśnij go lekko, aby przylegać.
6
Umieść ciasto na środkowym stojaku,a następnie Ustaw patelnię do łapania kapieli na stojaku pod nim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec ciasto na 400 przez 20 minut. Namiot luźno z folią. Obniżyć temperaturę piekarnika do 375 stopni i kontynuować pieczenie kolejne 40 do 50 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.A oto nadzienie jabłkowe, którego użyłam.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
W dużej misce wymieszać cukry, cynamon, sól i mąkę. Jabłka układamy na wierzchu, na jabłka wrzucamy masło i wszystko wrzucamy do połączenia, pokrywając jabłka mieszaniną cukru. Wrzuć sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut, położyć kawałek folii luźno na cieście, aby osłonić, następnie piec w temperaturze 375 przez około 40 minut. Upewnij się, aby umieścić obręcz patelni na stojaku poniżej ciasta złapać kapie!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn