Ciasto Z Podwójną Skórką
Ciasto z podwójną skórką może być tylko skorupą, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, sól koszerna, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Lody Z Podwójnym Ciasteczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym wymieszaj mąkę, cukier i sól.
Dodać masło i pulsować na kawałki wielkości grochu.
Skropić 2/3 szklanki bardzo zimnej wody na okruchy i pulsować tylko do równomiernie nawilżone. Obróć ciasto na powierzchnię roboczą i zbierz w kulkę, obracając ciasto, aby połączyć wszystkie suche okruchy.
Zawiń ciasto w folię, a następnie naciśnij na dysk około 1 cala. gruby. Schłodzić ciasto co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
Wyłożyć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i podzielić na pół. Z lekko mąką wałek do ciasta, zawinąć 1 pół, aby utworzyć okrągły 1/8 cala. grube i co najmniej 14 w. szeroki; od czasu do czasu podnosić i obracać ciasto, odkurzając pod spodem większą ilością mąki.
Złożyć ciasto okrągłe na pół, podnieść delikatnie bez rozciągania, i ułożyć złożoną krawędź w środku 9 1/2-do 10-in. patelnia z głębokim naczyniem. Rozłóż i ułóż ciasto na patelni. Trim krawędzi równomiernie 1 w. poza obręczą pan; wyrzuć resztki. Złóż krawędź pod sobą, aby była równo z krawędzią i spoczywała na niej.
Na kratkę: na kawałku pergaminu rozwałkuj pozostałą połowę ciasta w ten sam sposób.
Ciasto pokroić w paski 1/2 cala. do 3/4 cala. szeroko.
Przenieść paski na pergaminie do dużej płyty i schłodzić.
Dodać do przodu: schłodzić ciasto do 2 dni.