Ciasto z piwem korzennym
Root Beer Float Pie wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 osobom. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii , 2 g białka i 9 g tłuszczu . Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup dietetyczne piwo korzenne, wiśnie maraschino, skórkę z krakersów graham i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Dzień Ojca . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 21% . Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ciasto z piwem korzennym , Babeczki z piwem korzennym i Babeczki z piwem korzennym .
Instrukcje
Odłóż na bok i wstaw do lodówki 1/2 szklanki ubitej polewy do dekoracji. W dużej misce ubijaj piwo korzenne, mleko i mieszankę budyniową przez 2 minuty. Złóż połowę pozostałej ubitej polewy.
Rozsmarować na cieście krakersów graham.
Rozsmaruj pozostałą ubitą polewę na cieście. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Dollop zarezerwowany z bitą polewą na każdą porcję; jeśli chcesz, posyp wiśnią maraschino.