Marshmallow-migdałowe ciasto limonkowe wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz kluczowy sok z limonki, ciężką śmietanę do ubijania, żółtko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
1
Umieść mąkę, brązowy cukier i 1/2 szklanki migdałów w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać roztopione masło i miód; przykryć i przetworzyć do kruchości. Naciśnij na dole iw górę boki nasmarowane 9-in. talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół