Ciasto Z Musem Malinowym

Ciasto Z Musem Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z musem malinowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz maliny, ciężki krem, sproszkowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Musem Malinowym, Ciasto Z Musem Malinowym, oraz Mus Malinowy.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy zamienia złoty kolor, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W dużej misce ubijamy śmietanę z cukrem cukierniczym, aż do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przenieść do lodówki, aż będzie gotowy do użycia.
6
Umieść 1/4 szklanki zimnej wody w małym pojemniku i posyp żelatyną. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
W średnim rondlu połącz granulowany cukier i rozmrożone jagody i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić solidne kawałki. Pozostawić jagody do gotowania na wolnym ogniu, aż całkowicie rozbite, a część wody wyparowała, zagęszczając mieszaninę, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Zdjąć z ognia i natychmiast ubić kwitnącą żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Ubijać przez minutę, aby upewnić się, że żelatyna jest całkowicie rozpuszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Ustaw dużą miskę wypełnioną dwie trzecie drogi na szczyt lodem i wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Umieść rondel z mieszanką jagodową w przygotowanej misce z lodem i wodą i pozostaw do ostygnięcia. Wymieszaj go regularnie, aby żelatyna nie powstawała, aż mieszanina malin poczuje się zimna w dotyku, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Przenieść mieszaninę malin do dużej miski. Wymieszaj około 1/4 schłodzonej bitej śmietany, aby rozjaśnić mieszankę malinową, a następnie użyj dużej gumowej szpatułki, aby złożyć połowę pozostałej bitej śmietany. Złóż delikatnie, aż kolor będzie spójny, uważając, aby nie spuścić powietrza z musu. Resztę śmietany odstawić do lodówki, aby można było użyć jej jako polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Mus wlać do schłodzonej skorupki ciasta i schłodzić w lodówce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
14
Gdy będziesz gotowy do podania, ponownie ubijaj pozostałą śmietanę na tyle, aby przywrócić ją do miękkich szczytów. Za pomocą woreczka z rurkami wyposażonego w dużą końcówkę gwiazdki wymieszaj krem na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
15
Podawać natychmiast i przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn