Ciasto Z Musem Malinowym

Ciasto Z Musem Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z musem malinowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz maliny, ciężki krem, sproszkowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Musem Malinowym, Ciasto Z Musem Malinowym, oraz Mus Malinowy.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy zamienia złoty kolor, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W dużej misce ubijamy śmietanę z cukrem cukierniczym, aż do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przenieść do lodówki, aż będzie gotowy do użycia.
6
Umieść 1/4 szklanki zimnej wody w małym pojemniku i posyp żelatyną. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
W średnim rondlu połącz granulowany cukier i rozmrożone jagody i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić solidne kawałki. Pozostawić jagody do gotowania na wolnym ogniu, aż całkowicie rozbite, a część wody wyparowała, zagęszczając mieszaninę, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Zdjąć z ognia i natychmiast ubić kwitnącą żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Ubijać przez minutę, aby upewnić się, że żelatyna jest całkowicie rozpuszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
Ustaw dużą miskę wypełnioną dwie trzecie drogi na szczyt lodem i wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Umieść rondel z mieszanką jagodową w przygotowanej misce z lodem i wodą i pozostaw do ostygnięcia. Wymieszaj go regularnie, aby żelatyna nie powstawała, aż mieszanina malin poczuje się zimna w dotyku, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Przenieść mieszaninę malin do dużej miski. Wymieszaj około 1/4 schłodzonej bitej śmietany, aby rozjaśnić mieszankę malinową, a następnie użyj dużej gumowej szpatułki, aby złożyć połowę pozostałej bitej śmietany. Złóż delikatnie, aż kolor będzie spójny, uważając, aby nie spuścić powietrza z musu. Resztę śmietany odstawić do lodówki, aby można było użyć jej jako polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Mus wlać do schłodzonej skorupki ciasta i schłodzić w lodówce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
14
Gdy będziesz gotowy do podania, ponownie ubijaj pozostałą śmietanę na tyle, aby przywrócić ją do miękkich szczytów. Za pomocą woreczka z rurkami wyposażonego w dużą końcówkę gwiazdki wymieszaj krem na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
15
Podawać natychmiast i przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn