Ciasto Z Musem Czekoladowym V

Ciasto Z Musem Czekoladowym V
Czekoladowy mus ciasto V wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Ten deser ma 533 kalorie, 13g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to Oreo Mousse Filled Chocolate Trifecta Cake Using Cake Boss Mix, Gorzka czekolada, ciasto malinowe i jego Mus czekoladowo-imbirowy, oraz Chocolate Lovers Greek Yogurt Chocolate Mousse Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Masło 9 calowy springform patelni i dolnej linii z pergaminem papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę i niesolone masło, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
4
W dużej misce ubij żółtka i 1/4 szklanki cukru, aż będą gęste i w kolorze cytrynowym. Złożyć do mieszaniny czekolady; odstawić. W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawaj 1/8 szklanki cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do mieszaniny czekolady, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Wlać 2/3 mieszaniny do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie po prostu twarde w środku. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie wyjąć z patelni i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
W średniej misce ubijamy śmietanę do miękkich szczytów i składamy do pozostałej masy czekoladowej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Pozostały mus rozprowadzić na ostudzonym cieście i polać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn