Ciasto Z Musem Czekoladowym V

Ciasto Z Musem Czekoladowym V
Czekoladowy mus ciasto V wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Ten deser ma 533 kalorie, 13g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to Oreo Mousse Filled Chocolate Trifecta Cake Using Cake Boss Mix, Gorzka czekolada, ciasto malinowe i jego Mus czekoladowo-imbirowy, oraz Chocolate Lovers Greek Yogurt Chocolate Mousse Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Masło 9 calowy springform patelni i dolnej linii z pergaminem papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę i niesolone masło, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
4
W dużej misce ubij żółtka i 1/4 szklanki cukru, aż będą gęste i w kolorze cytrynowym. Złożyć do mieszaniny czekolady; odstawić. W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawaj 1/8 szklanki cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do mieszaniny czekolady, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Wlać 2/3 mieszaniny do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie po prostu twarde w środku. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie wyjąć z patelni i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
W średniej misce ubijamy śmietanę do miękkich szczytów i składamy do pozostałej masy czekoladowej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Pozostały mus rozprowadzić na ostudzonym cieście i polać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier RyżowyPapier Ryżowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn