Czekoladowy mus ciasto IV może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czekoladę, śmietanę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Oreo Mousse Filled Chocolate Trifecta Cake Using Cake Boss Mix, Ciasto czekoladowo-Kokosowe z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe serduszko z musem czekoladowo-cynamonowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotuj i upiec ciasto mix zgodnie ze wskazówkami opakowania dla dwóch 9-calowych warstw. Ostudzić i wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać słodzone mleko skondensowane i roztopioną czekoladę. Stopniowo mieszaj w wodzie, a następnie budyń błyskawiczny, aż będzie gładki. Schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć mieszaninę czekolady z lodówki i wymieszać do poluzowania. Złóż bitą śmietanę i wróć do lodówki na co najmniej kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Czekolada
4
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu. Na wierzchu 1 1/2 szklanki musu, następnie przykryć pozostałą warstwą ciasta. Mrozić pozostałym musem i przechowywać w lodówce aż do podania.
5
Udekoruj świeżymi owocami lub wiórkami czekoladowymi.