Ciasto Z Masłem Wiśniowym
Ciasto z masłem wiśniowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 297 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kwaśna Wiśnia St. Louis Lepkie Masło Ciasto, 10 Funt Cherry Challenge: Brown Butter Cherry Crumbles, oraz Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnię z masłem i rozgrzej piekarnik do 177°.
W średniej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; odstawić. W misce miksera stojaka, ubić razem masło i cukier, aż kremowy, o 4 protokół.
Dodawać jajka po kolei, ubijając aż do połączenia. Beat in lemon zest.
Dodaj 1/2 suchych składników do miski i ubić, aby połączyć. Ubij w mleku, a następnie pozostałe suche składniki. Wymieszać z wiśniami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż tester ciasta włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, a wierzch będzie złoty, 30-40 minut.
Ostudzić 15 minut przed wyjściem z patelni.