Ciasto Z Masłem

Ciasto Z Masłem
Ciasto maślane to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, Najlepsze Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia. Dno linii papierem woskowym lub lekko odkurzyć mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Masło zmiksować z cukrem białym, jajkami i wanilią. Beat until light and fluffy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
JajkoJajko
4
Dodać przesiane suche składniki do śmietanej mieszaniny na przemian z mlekiem. Mieszaj, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 55 minut lub aż ciasto wróci po lekkim dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z patelni i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Odmiana: Tort Jagodowy;
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
9
Dodaj 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej do suchych składników i wymieszaj 1 szklankę świeżych jagód do ciasta przed upieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Pokroić w kwadraty, gdy jest jeszcze gorąca.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn