Ciasto Z Masłem
Ciasto maślane to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, Najlepsze Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia. Dno linii papierem woskowym lub lekko odkurzyć mąką.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać.
Masło zmiksować z cukrem białym, jajkami i wanilią. Beat until light and fluffy.
Dodać przesiane suche składniki do śmietanej mieszaniny na przemian z mlekiem. Mieszaj, aż się zmieszasz.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 55 minut lub aż ciasto wróci po lekkim dotknięciu.
Wyjąć z patelni i pozostawić do ostygnięcia.
Dodaj 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej do suchych składników i wymieszaj 1 szklankę świeżych jagód do ciasta przed upieczeniem.
Pokroić w kwadraty, gdy jest jeszcze gorąca.