Ciasto Z Lodami Miętowymi
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z mięty pieprzowej, twarożek, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubij w 1 szklance śmietany, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć orzechy włoskie.
Rozprowadzić w skorupie. Grubo posiekać 1 opakowanie cukierki mięty pieprzowej; złożyć do lodów.
Rozłóż na mieszance z serem śmietankowym.
Mżawka z polewą krówkową. Zamrozić na 1 godzinę.
W małej misce ubić pozostałą śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
W razie potrzeby dodać cukier cukierniczy, ekstrakt i barwnik spożywczy; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.
Udekoruj ciasto bitą śmietaną i pozostałymi cukierkami. Stać.
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem.