Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z lodami jagodowymi. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 494 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, pekany, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść lody i sorbet w lodówce, aby zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Sorbet
2
Rozmrożone maliny umieść w syropie w sitku nad szklaną miarką o pojemności 2 szklanek na blacie, aby odcedzić i zapisać płyn do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Sito
3
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać składniki crust; naciśnij w dolnej i górnej stronie ungreased 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
4
Piec 5 do 8 minut lub aż krawędź po prostu zaczyna brązowieć. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Miarka 1 1/2 szklanki lodów do skorupy. W dużej misce, złożyć osuszone maliny na sorbet. Łyżka do lodów. Łyżka Pozostałe lody na wierzchu. Zamrozić co najmniej 2 godziny do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Lody
Sorbet
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Tymczasem w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać w reserved malinowy płyn. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina stanie się przezroczysta i zagęszczona. Wymieszać z sokiem pomarańczowym; schłodzić w temperaturze pokojowej co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Skrobia Kukurydziana
Maliny
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Podawać pojedyncze porcje ciasta z sosem. W razie potrzeby udekoruj świeżymi malinami. Przykryć i przechowywać ciasto w zamrażarce, sos w lodówce.
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.