Ciasto Z Kwaśną Śmietaną Z Jabłkami

Ciasto Z Kwaśną Śmietaną Z Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z kwaśną śmietaną z jabłkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz masło, kakao do pieczenia, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek dyniowy z kwaśną śmietaną, Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, oraz Kim ' s Inspiration Apple Sour Cream Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, ubić ciasto mix, woda, śmietana, roztopione masło i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 protokół. Wymieszać starte jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać połowę ciasta na patelnię; posypać równomiernie nadzieniem. Top z pozostałym cieście. Nożem, przeciąć ciasto kilka razy, aby zawirować nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Piec 28 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Udekoruj poszczególne kawałki bitą śmietaną i polewą karmelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn