Ciasto Z Kremem Żurawinowym

Ciasto Z Kremem Żurawinowym
Ciasto z kremem żurawinowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 522 kalorie, 5G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, żurawinę, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 9-calowa patelnia sprężynowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Rozgrzej sok pomarańczowy i cukier w małym garnku na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przenieść do dużej miski i przechowywać w lodówce, aż tylko ostygnie, o 30 protokół.Pulse ciasteczka i migdały w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać masło i pulse połączyć. Wciśnij równomiernie mieszaninę ciastek na dno 9-calowej patelni ze sprężynami. Wyczyść Robot kuchenny, a następnie dodaj żurawinę i 1/4 szklanki schłodzonego soku i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
5
Posyp żelatynę pozostałym sokiem i odstaw na 1 minutę. Mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
SokSok
6
Dodać puree z żurawiny i wymieszać do połączenia.Ubij śmietanę w średniej misce za pomocą trzepaczki lub miksera elektrycznego, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż bitą śmietanę do mieszanki żurawinowej, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
żurawinażurawina
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wlać krem żurawinowy do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KremKrem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Umieść na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny.Wskazówka: ciasto z kremem żurawinowym można przygotować do 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn