Ciasto Z Kremem Śmietankowym
Śmietana krem ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1028 kalorii, 13g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz żółtka jaj, rodzynki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Maliny z kremem śmietankowym, Łatwe ciasto jeżynowe z przyprawionym kremem śmietanowym (i ciasto bez rolki!), oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce wymieszać żółtka, śmietanę, cukier, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Dokładnie wymieszać. Wymieszać z rodzynkami.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona w połowie drogi między środkiem a krawędzią nadzienia wyjdzie czysta. Schłodzić przed podaniem.