Ciasto Z Kremem Śmietankowym

Ciasto Z Kremem Śmietankowym
Śmietana krem ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1028 kalorii, 13g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz żółtka jaj, rodzynki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Maliny z kremem śmietankowym, Łatwe ciasto jeżynowe z przyprawionym kremem śmietanowym (i ciasto bez rolki!), oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać żółtka, śmietanę, cukier, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dokładnie wymieszać. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
4
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona w połowie drogi między środkiem a krawędzią nadzienia wyjdzie czysta. Schłodzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn