Ciasto Z Kremem Z Cydru

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem Cydrowym. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 8. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, gałka muszkatołowa, unbaked Pie crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru, oraz Cider-pieczona Sałatka z dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. w średnim rondlu doprowadzić cydr do lekkiego wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż mieszanina zmniejszy się do 1 szklanki. Odstawić do ostygnięcia.
Rozwałkuj skorupę. Dla 9 cala pan dno skorupa powinna być około 11 cali średnicy.
Umieść dno skorupy w patelni lub naczyniu. Flet krawędzie i szczotki skórki z białka jaja.
Umieść w lodówce, aż napełnienie będzie gotowe.
Ubij jajka z cukrem, aż mieszanina będzie gęsta i cytrynowa (jasnożółta). Stopniowo dodawać olej roślinny i mąkę.
W średniej misce powoli połączyć schłodzony cydr z mlekiem, stale ubijając.
Dodaj wanilię do mieszanki cydru i powoli włącz ją z mieszanką jajeczną.
Nadzienie kremem wlać do przygotowanej skorupki ciasta.
Posypać cynamonem i gałką muszkatołową.
Piec na środkowej półce przez 25 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka kremu wyjdzie czysty.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu w lodówce, aby schłodzić przed podaniem.