Ciasto Z Kremem Z Białej Czekolady
Ciasto z kremem z białej czekolady wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1161 kalorii. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą śmietanę, skorupę ciasta, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, oraz Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa 5 kwadratów białej czekolady i 3 łyżki śmietany w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na wysokiej 1 1/2 do 2 minut lub aż czekolada jest prawie stopiony, mieszając w połowie czasu ogrzewania. Mieszaj, aż biała czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Ubić w zmiękczonym twarogu i cukrze cukierniczym. Delikatnie złóż bitą śmietanę, aż nie pozostaną smugi. Łyżka do skórki.
Roztopić pozostały kwadrat białej czekolady w kuchence mikrofalowej.
Mżawka roztopioną białą czekoladę na wierzchu ciasta. Schłodzić w lodówce przez noc.