Ciasto Z Kremem Orzechowo-Bananowym
Masło orzechowe-ciasto z kremem bananowym wymaga z grubsza 13 minut od początku do końca. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka mleka, vanillan instant pudding mix, graham cracker crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), oraz Peanut Butter Banana Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj pudding mix zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 1 3/4 szklanki beztłuszczowego mleka. Odstawić.
Połączyć twarożek, masło orzechowe, i cukier w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż mieszane i gładkie. Stopniowo dodawać budyń, ubijając aż do dobrze wymieszanego. Wchodzisz w 1 filiżanka ubitej polewy.
Ułożyć banana na dnie Skórki; skropić karmelem. Łyżka masło orzechowe mieszaniny do przygotowanej skorupy; przykryć i zamrozić 1 godzinę.
Pozostałą bitą polewę równomiernie rozprowadzić na cieście. Zamrozić 8 godzin lub przez noc.