Ciasto Z Kremem Migdałowo-Krówkowym
Ciasto migdałowo-Krówkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 365 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół śmietanę, bitą śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, No Bake Almond Butter Pie, oraz Krem Migdałowy Fondue dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć cukier, kakao i sól. W innej misce, ubić jajka, śmietanę i ekstrakt tylko do połączenia. Wymieszać z suchymi składnikami do wymieszania. Ostrożnie wlać do skorupy ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Dekoruj bitą śmietaną i migdałami. Przechowywać w lodówce.