Ciasto z kremem kokosowym IV
Coconut Cream Pie IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 964 kalorie, 15g białka, oraz 55 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pie shell, kokos, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną.
Instrukcje
Połącz 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej, soli i mleka w ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gęsty i bąbelkowy. Nadal gotować przez jedną minutę.
W średniej misce ubić 3 żółtka. Stopniowo mieszaj w 1/4 gorącej mieszaniny do żółtek.
Żółtka wlewamy z powrotem do pozostałej gorącej mieszaniny ciągle mieszając. Gotować, ciągle mieszając, 30 sekund.
Zdjąć z ognia i dodać masło, wanilię i kokos.
Wlać do upieczonej skorupki ciasta. Schłodzić w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C)
W średniej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka do uzyskania piany. Powoli dodawać 6 łyżek cukru, kontynuując ubijanie, aż białka utworzą sztywne szczyty.
Rozłóż bezę na cieście, uszczelniając do krawędzi i posyp kokosem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż beza zostanie upieczona, 10 do 15 minut.